ANNO 1973...


År 1973 slog Kontorsutrustning i Gävle upp dörrarna för första gången på Söder i Gävle. Då var det inte kassasystem, digitala skärmar eller mjukvaruutvecklingar som gällde, nej då arbetade vi med att sälja och serva skrivmaskiner för att därefter ta in kaffemaskiner i sortimentet.

Sedan dess har det hänt mycket, skrivmaskinerna har försvunnit från våra kunder, kontoret har slutat druckit kaffe och för 20 år sedan försvann kaffemaskinen från sortimentet.

VILKA PRODUKTER KAN KONTORSUTRUSTNING?

BETALNINGSLÖSNING

Sedan 90-talet har vi på Kontorsutrustning i Gävle arbetat med kassasystem vilket har inneburit att vi har lärt oss en del om kassasystem. Tillsammans med kontorets breda IT-kompetens kan vi erbjuda dig en riktad rådgivning utifrån dina behov.

MATBESTÄLLNING ONLINE

Kontorsutrustning i Gävle AB ansvarar för den nya kopplingen FoodEasy som gör att Sharps restaurangkunder kan erbjuda matbeställning online. Projektet är nytt och introducerades på Aktern & Fören i Gävle, november 2017. Kontorsutrustning i Gävle sköter utveckling, support och programutveckling av tjänsten.

VISUAL SOLUTIONS

Sharp var först i världen med LCD-tekniken för över 40 år sedan. Och sedan 2016 så har även Sharps skärmlösningar blivit en vardag i gävlebornas vardag. Tillsammans med Sharp kan vi ge dig bästa förutsättningar för att lyckas med slagkraftiga budskap.

WEBBUTIK & NÄTHANDEL

Kontorsutrustning i Gävle AB har intern kompetens när det gäller e-handel tillsammans med vårat affärsområde Nividev. Det gör att vi kan ge dig en väldigt bred kompetens när det kommer till näthandel.

LOKAL NÄRVARO


VI BESÖKER VÅRA KUNDER INOM HELA GÄVLEBORG

Vi arbetar ständigt med att bli en strategisk IT-partner till våra kunder. Med hjälp av våran lokala närvaro så besöker våra lokala IT-rådgivare dagligen våra kunder för att följa upp pågående IT-projekt men även kollar om verksamhetens behov har förändrats.

Bortsett från våra IT-rådgivare har vi givetvis ett lokalt supportteam som alltid står redo att rycka ut till din verksamhet när våran centrala support har uppnått sina begränsningar.

LOKALA SPONSORSPROJEKT


VI HAR VALT ATT LÄGGA FOKUS PÅ GÄVLEBORGS UNGA I VÅRAT URVAL AV SPONSORSPROJEKT
1882 KLUBBEN

Tillsammans med Gefle IF så strävar vi för att Gävles ungdomar skall få en betydelsefull vardag. Och vi tror på Gefle IF som en aktör för att lyckas med detta. Därför är vi glada att kunna vara med i 1882-klubben och vara med och finansiera Gefle IFs ungdomsverksamhet.

Läs mer om 1882-klubben

1912 KLUBBEN

Tillsammans med Brynäs IF så strävar vi för att Gävles ungdomar skall få en betydelsefull vardag. Och vi tror på Brynäs IF som en aktör för att lyckas med detta. Därför är vi glada att kunna vara med i 1912-klubben och vara med och finansiera Brynäs IFs ungdomsverksamhet.

Läs mer om 1912-klubben

VAD SÄGER KUNDEN?