BRANSCHER


VÅRA LOKALA IT-RÅDGIVARE ARBETAR DAGLIGEN MED ATT HJÄLPA VÅRA KUNDER INOM BRANSCHERNA NEDAN. KLICKA IN PÅ RESPEKTIVE BRANSCH SÅ FÅR DU SE HUR VI KAN HJÄLPA DIG
BESÖKSNÄRINGEN

T. ex. Restaurangen och konferensanläggningen
Vill du ta beställningar från din hemsida direkt i din kassalösning från oss på Sharp? Eller är du ute efter att presentera din meny genom digital skyltning? Vi på Sharp är nästintill heltäckande IT-leverantör för restaurangen.

Våra IT-lösningar för besöksnäringen

DETALJHANDELN

t. ex. klädbutiken, blomsterbutiken eller hobbybutiken
Vi har ett brett utbud inom digital skyltning, betalningslösning, dokumenthantering och näthandel. Detta gör oss till en nästintill heltäckande IT-leverantör för din butik? Vilka teknologiska utmaningar har vi tillsammans framför oss?

Våra IT-lösningar för detaljhandeln

KONTORET

ill du ha råd i hur du effektivare kan hålla möten eller hur ni förvarar dokument med högsta tillgänglighet och säkerhet? Eller är du ute efter någon en skrivarlösning från Sharp. Ta då kontakt med våra kollegor Sharp Allkontor Gävle.

Våra IT-lösningar för kontoret

MATBUTIKEN

Driver du en matvarubutik och behöver ha stenkoll på ditt lager och få en smidig inventeringsutrustning? Vill du ha tips och råd i hur du bäst kan visa veckans kampanjer? Sharp har IT-lösningen för matbutiken i form av både betalning-, copy- och skärmlösningen. Sharp är även en stor aktör bland nationella kedjor.

Våra IT-lösningar för matbutiken

OFFENTLIG SEKTOR

Arbetar du inom IT-sektorn och vill ha hjälp med IT-lösningar? Vi på Sharp har en bred erfarenhet av att arbeta med offentlig sektor, både lokalt, regionalt och nationellt.
Vi förstår den offentliga sektorns behov när det kommer till användarvänlighet och anpassning.

Våra IT-lösningar för offentlig sektor

SALONGEN

t. ex. manikyr & frisörsalongen
Hanterar du förbokade kunder? Tillsammans med Sharp får du tillgång till kraftfull bokningskalender, stöd för onlinebokning. Vi förstår även vikten av branschens merförsäljning. Vilka teknologiska utmaningar har vi tillsammans framför oss?

Våra IT-lösningar för salongen

SAKNAS DIN BRANSCH?


LÄMNA DINA UPPGIFTER NEDAN SÅ RINGER VI UPP DIG. VÅRAN HEMSIDA ÄR NY OCH ALLT HAR ÄNNU INTE PUBLICERATS.
[contact-form-7 id=”12″]