VILKA OMRÅDEN KAN SHARP HJÄLPA TILL MED INOM DETALJHANDELN?


DETALJHANDELN BESTÅR T. EX. AV VERKSTADEN, MODEBUTIKEN, CYKELBUTIKEN & INREDNINGSBUTIKEN M.M.

Sharp kassasystem för detaljhandeln, Sharp Retail är ett branschanpassat kassasystem framtaget för dig som har en bred produktflora. Kassasystemet lämpar sig till dig driver modebutik, möbelhandlaren och inredningsbutiken.

Sharp Webshop är våran e-handelslösning för detaljhandeln. Dina kunder beställer enkelt online från din egna hemsida och givetvis blir webbutiken sammankopplad med din betalningslösning från Sharp.

Digital skyltning från Sharp, eller Digital Signage som vi kallar det för är vårat produktområde inom skärmar som är speciellt framtagna för att ge din butik extra genomslagskraft vid kampanjer. Här kan du visa veckans erbjudande och och säsongens nyheter.

Ute efter en skrivarlösning? Sharp har brett utbud av skrivarlösningar som både lämpar sig för butiken som vill skriva ut veckans kampanjer på stora skyltar eller butiken som vill skriva ut dokument som skötselråd m.m.

Genom våra kollegor, Sharp Allkontor, kan du få den hjälpen ni behöver för att hitta rätt skrivarlösning för din verksamhet.

Sharp Gävle arbetar för att bli din en strategisk IT-partner åt dig och din verksamhet. Vi vet att IT är som bäst när det fungerar och ännu bättre om den används på rätt sätt.

Därför får du alltid en lokal IT-rådgivare när du inleder ditt samarbete med Sharp. Din IT-rådgivare är din IT-expert på våra produkter.

VILL DU ATT VI RINGER DIG?


VI RINGER DIG GÄRNA FÖR ATT HÖRA MER OM DIN VERKSAMHET, FYLL I DINA UPPGIFTER TILL HÖGER.
[contact-form-7 id=”12″]