VILKA OMRÅDEN KAN SHARP HJÄLPA TILL MED INOM MATBUTIKEN?


SHARP HAR IT-LÖSNINGARNA SOM MATBUTIKEN ÄR UTE EFTER

Sharp kassasystem för matbutiken, Sharp Supermarket är ett branschanpassat kassasystem framtaget för dig som har en bred produktflora av dagligvaruhandelsvaror. Kassasystemet lämpar sig till dig driver matbutik eller annan butik med bred produktflora av livsmedel.

Sharp Webshop är våran e-handelslösning för matbutiken. Bli bland dem första i Gävleborg att erbjuda dina kunder onlinebeställning av livsmedel från din butik. Dina kunder beställer enkelt online från din egna hemsida och givetvis blir webbutiken sammankopplad med din betalningslösning från Sharp.

Digital skyltning från Sharp, eller Digital Signage som vi kallar det för är vårat produktområde inom skärmar som är speciellt framtagna för att ge din livsmedelsbutik dem rätta förutsättningarna att nå ut med veckans kampanjer, kundinformation och mycket mer. Våra skärmar används både till att hjälpa dina kunder att hitta rätt och hjälpa dig att få ut veckans kampanjer.

Ute efter en skrivarlösning? Sharp har brett utbud av skrivarlösningar som lämpar sig för att skriva ut livsmedelsbutikens kampanjer på stora skyltar och även producera tryckmaterial av hög kvalité.

Genom våra kollegor, Sharp Allkontor, kan du få den hjälpen ni behöver för att hitta rätt skrivarlösning för din verksamhet.

Sharp Gävle arbetar för att bli din en strategisk IT-partner åt dig och din verksamhet. Vi vet att IT är som bäst när det fungerar och ännu bättre om den används på rätt sätt.

Därför får du alltid en lokal IT-rådgivare när du inleder ditt samarbete med Sharp. Din IT-rådgivare är din IT-expert på våra produkter.

VILL DU ATT VI RINGER DIG?


VI RINGER DIG GÄRNA FÖR ATT HÖRA MER OM DIN VERKSAMHET, FYLL I DINA UPPGIFTER TILL HÖGER.
[contact-form-7 id=”12″]