SHARPS HELHETSLÖSNING UPPFYLLER DEN OFFENTLIGA SEKTORNS BEHOV


MED ETT LOKALT OCH NÄRA SAMARBETE KAN VI ERBJUDA ER EN UNIK PAKETERING AV ANPASSNINGSBARA LÖSNINGAR OCH MILJÖCERTIFIERADE PRODUKTER

Sharp kassasystem är anpassningsbart kassasystem utifrån just era behov. Med Sharp kassasystem får du ett lättanvänt kassasystem som skall fungera för alla. Tack vare vårt upplägg kan du byta ut klassiska textknapparna mot knappar med bilder, steg för steg vägledning och även möjlighet till flera olika språk.

Ute efter en skrivarlösning? Sharp har brett utbud av skrivarlösningar som både lämpar sig för hela den offentliga sektorn, alltifrån kontoren, skolorna till ute i verksamheterna.

Genom våra kollegor, Sharp Allkontor får du lokal IT-support och dem hjälper dig även att hitta rätt skrivarlösning för din verksamhet.

Möte & konferens är en stor del av offentliga sektorns vardag. Vi på Sharp har lösningarna för att förbättra kvalitén i era möten och öppnar även upp en helt ny värld av videokonferenser.

Genom våra kollegor på Sharp Allkontor kan vi erbjuda dig en lokal rådgivning och support inför eran upprustning av mötesanläggningen.

I klassrummet sker idag en av dem största IT-omväxlingarna i modern tid. Genom att investera i rätt slags IT-utrustning och IT-utrustning som har ett verkligt syfte i undervisningen kan kvalitén höjas för undervisningen.

Genom våra kollegor på Sharp Allkontor kan vi erbjuda dig en lokal rådgivning och support. Våra IT-rådgivare på Sharp Allkontor får du även hjälp att komma till vilken IT-lösning som passar bäst i ert klassrum.

För oss finns ingen hållbar business utan hållbart miljötänk. Därför arbetar vi aktivt med att uppnå morgondagens miljömål och lokalt i Gävle ser vi över hur vi kan bli helt fossilfria från och med år 2030.

Framtill dess så arbetar vi aktivt med att belasta miljön så minimalt som möjligt genom att erbjuda hållbart producerade produkter, hållbara inköp och en strikt bilpolicy.

Sharp Gävle arbetar för att bli din en strategisk IT-partner åt dig och din verksamhet. Vi vet att IT är som bäst när det fungerar och ännu bättre om den används på rätt sätt.

Därför får du alltid en lokal IT-rådgivare när du inleder ditt samarbete med Sharp. Din IT-rådgivare är din IT-expert på våra produkter.

VILL DU ATT VI RINGER DIG?


VI RINGER DIG GÄRNA FÖR ATT HÖRA MER OM DIN VERKSAMHET, FYLL I DINA UPPGIFTER TILL HÖGER.
[contact-form-7 id=”12″]