VILKA OMRÅDEN KAN SHARP HJÄLPA TILL MED INOM BESÖKSNÄRINGEN?


BESÖKSNÄRINGEN BESTÅR T. EX. AV RESTAURANG, CAFÉ, KONFERENSANLÄGGNING ELLER HOTELL

Sharp kassasystem för besöksnäringen, Sharp Hospitality är ett branschanpassat kassasystem framtaget för besöksnäringen. Kassasystemet lämpar sig till dig driver Ala-Carté restaurang och fastfood restaurang, caféverksamhet och konferensanläggning.

Matbeställning online är våran senaste nyhet för fastfood restaurangen. Dina kunder beställer enkelt online från din egna hemsida och givetvis blir onlinetjänsten sammankopplad med din betalningslösning från Sharp.

Digital skyltning från Sharp, eller Digital Signage som vi kallar det för är vårat produktområde inom skärmar som är speciellt framtagna för att föra fram dina budskap till dina kunder. Här kan du visa både dagens meny och dagens bokningar på konferensanläggningen.

Ute efter en skrivarlösning? Sharp har brett utbud av skrivarlösningar som både lämpar sig för konferensanläggningen och restaurangen som vill skriva ut skyltar och menyer av hög kvalité.

Genom våra kollegor, Sharp Allkontor, kan du få den hjälpen ni behöver för att hitta rätt skrivarlösning för din verksamhet.

Sharp Gävle arbetar för att bli din en strategisk IT-partner åt dig och din verksamhet. Vi vet att IT är som bäst när det fungerar och ännu bättre om den används på rätt sätt.

Därför får du alltid en lokal IT-rådgivare när du inleder ditt samarbete med Sharp. Din IT-rådgivare är din IT-expert på våra produkter.

VILL DU ATT VI RINGER DIG?


VI RINGER DIG GÄRNA FÖR ATT HÖRA MER OM DIN VERKSAMHET, FYLL I DINA UPPGIFTER TILL HÖGER.
[contact-form-7 id=”12″]