VI ERBJUDER FÖRETAG INOM GÄVLEBORG

VÅRAT TJÄNSTE- & PRODUKTUTBUD I GÄVLE

BETALNINGSLÖSNINGAR

Med Sharps betalningslösningar får du ett anpassningsbar betalningslösning baserade utifrån dina behov. Du träffar gemensamt en av våra IT-rådgivare inom betalningslösning och studerar vilka behov som finns idag och kommer att uppstå hos er. Vi erbjuder betalningslösningar till detalj- & dagligvaruhandeln, salonger och restauranger.

Läs mer om våra betalningslösningar

COPY

Sharp är ledande inom kopiatorer och skrivare och med våran dokumentlösning kan vi anpassa din skrivarlösning utifrån dem behoven som uppstår hos er. Våra skrivare hjälper er enkelt att häfta och vika era utskriftsjobb vilket snabbt resulterar till högkvalitativa broschyrer. Sharps dokumentlösning inom Gävleborg sköts från Sharp Allkontor som har en lång erfarenhet inom området.

Läs mer på Sharp Allkontors hemsida

DIGITAL SKYLTNING

Sharp var först i världen med LCD-tekniken. Än idag arbetar vi med att ta fram nya produkter som gör att du enklare än någonsin kan nå ut med dina slagkraftiga budskap genom våra skärmlösningar. Våra lokalt placerade IT-rådgivare hjälper er med konsultation, rådgivning och utbildning.

Läs mer om Sharps Digital skyltning

MATBESTÄLLNING ONLINE

Erbjud dina kunder möjligheten att beställa online. Tillsammans med Sharp betalningslösningar kan vi nu erbjuda dig vår helt nya nyhet med matbeställning online. Matbeställningen sker från din egna hemsida och behåller hela vinsten för dig själv.

MÖTE & KONFERENS

Visste du att upp till 25% av mötestiden brukar kunna resultera till att felsöka och åtgärda tekniska problem som uppstår under mötet? Vi på Sharp har studerat dem värsta tidstjuvarna och därför tar vi nu fram morgondagens möteslösning.

Läs mer på Sharp Allkontors hemsida

WEBBUTIK & EHANDEL

Har du en butik och har planer på att föra din butik ut till nätet? Med Sharp Webshop får du den perfekta lösningen som är sammanbyggd med din betalningslösning från Sharp. Ditt lager, artikelregister och webbordrar synkroniseras alltid till din Sharp kassa.

Kontakta Sharp för att få reda på mer

VI VILL TRÄFFA DIG...


.... VILL DU TRÄFFA OSS MED?
 

En relation förstärks alltid i mötet mellan två människor. Därför ser vi fram emot att få träffa just dig och få höra dig berätta om din verksamhet och vilka teknologiska utmaningar du ser framför dig.
Vi arbetar inom hela Gävleborg och kommer gärna ut till dig. För oss är ingen kund för liten eller för stor. Vi har både lösningen för den lilla torghandlaren och IT-lösningen för den nationella kedjan.