LÄTTNAVIGERAT KASSASYSTEM MED LOKAL SUPPORT

Sharp kassalösning är ett lättnavigerat kassasystem som är uppbyggt och servas av våra kollegor i Helsingborg. Hos oss är ledord som lättanvänt, driftsäkert och innovation ledande grundpelare i hela vårat arbete.

En kassalösning från Sharp innebär att du både får tillgång till en egen strategisk IT-rådgivare från Sharp, lokal support och nationell fjärrsupport alla dagar om året.

Restaurangen

Våran mjukvara Sharp Hospitality är ett av marknadens enklaste kassasystem. Kassasystemet är utformat för driftsäkerhet och minimalt antal knapptryck. Med smarta onlinefunktioner kan du komma åt statistik och även ta matbeställningar online från din egna hemsida.
Med Sharp får du support alla dagar om året.

Detaljhandeln & verkstaden

Har du en butik med en bred produktflora inom detaljhandeln? Behöver du få rätt teknologiska förutsättningar att hålla koll på statistik över försäljning och lager? Eller är du en verkstad som måste kunna hålla koll på serviceärenedn? Med våran mjukvara Sharp Hospitality får du rätt förutsättningar att ha koll på din butik eller verkstad.

Matvarubutiken

I matbutiken är kassan en central nyckelpelare. Vi ser till att dagens matvarubutiker kan snabbt och enkelt serva sina kunder i form av kundklubbar, kassakopplad våg, slutet kontantsystem och mycket mer.

Med Sharp Supermarket har du enkelt koll på lager och statistik från vilken dator som helst.

Salongen

Hantera tidsbokningar och SMS-påminnelser direkt i din kassalösning. Våran kassalösning, Sharp Wellness ersätter eran salongs befintliga salongsystem och dina medarbetare kan sköta hela sitt administrativa arbete direkt från kassan. Genom våran tjänst för onlinebokning kan dina kunder enkelt boka och administrera sin bokning direkt från din hemsida.

Har du ett nystartat företag?

Det finns inget företag som är för litet för oss. I våran kundportfölj finner vi alltifrån majoriteten av Gävles torghandlare till nationella kedjor.

Tillsammans med en av våra lokala IT-rådgivare så hittar vi den rätta kassalösningen som är anpassad både utifrån dagens förutsättningar samtidigt som vi ser över en plan hur den lösningen kan fungera inför dina framtida visioner.

VÅRAT KUNDLÖFTE TILL DIG SOM KUND

PROFESSIONELL RÅDGIVNING

Kära besökare,
först och främst vill jag tacka dig för att du är här och ger oss din tid. Mitt namn är Alexander Engvall och jag arbetar som Account Manager för Sharp Gävle.

Som Account Manager är jag en IT-rådgivare åt mina kunder inom betalningslösningar och digital skyltning.

Vi inleder alltid ett samarbete med att jag eller någon av mina kollegor besöker din verksamhet och gör tillsammans med dig en analys över din nuvarande verksamhet, vilka utmaningar ni har framför er och vilka branschtrender som just nu påverkar just dig och din verksamhet.

Den analysen som vi gör tillsammans kallar vi för en behovsanalys. Behovsanalysen blir därefter till grund för att få fram en så bra anpassad IT-lösning åt dig som möjligt.

Alexander Engvall
Account Manager Betalningslösningar

Sharp Gävle

Sharp Kassalösning i Gävle

GÖR VARDAGEN ÄNNU ENKLARE

KOPPLINGAR & INTEGRATIONER

VI RINGER DIG GÄRNA, VILL DU?

[contact-form-7 id=”12″ title=”VI RINGER GÄRNA UPP DIG, VILL DU?”]