Få hjälp, beställ förbrukningsmaterial och hitta manualer

På den här sidan finner du manualer och vanliga frågor & svar som hjälper dig med ditt kassaregister. Du kan även se vilka thermorullar som passar din kassa.

Ladda ned: Kundmanual | Lathund

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vid dagsavslut får jag inte ut något kvitto. Kassan stannar vid SD-korts menyn.

Detta betyder att det är något problem med SD kortet som sparar den elektroniska journalen. Man kan göra två saker för att lösa detta. Skapa en ny katalog på det befintliga SD kortet eller sätta in ett nytt minneskort om det befintliga gått sönder. Man kan köra ca ett år på ett minneskort innan man måste skapa en ny katalog.

Nedan kommer en beskrivning på hur man gör.

Skapa folder (skall göras ca 1 gång per år)

1. Tryck på MODE-knappen högst upp i högre hörnet

2. Gå ner till SD-KORT längst ner i menyn

3. Gå in i FOLDERKONTROLL

4. Välj SKAPA FOLDER

5. Tryck på någon/några siffror för att skriva in ett namn. T.ex. nummer 8 för att få ett A. Tryck två gånger på 8 för att få ett B. (Man skriver som man skriver SMS)

6. Bekräfta med ENTER eller KONTANT

7. Gå in på VÄLJ FOLDER  och välj den foldern som du nyligen skapade

8. Gå ner till den folder/katalog som du skapat och tryck ENTER eller KONTANT

9. Tryck på knappen CANCEL ett par gånger tills du är tillbaka till försäljningsläge

Om du inte kunnat slutföra dagsavslutet på ditt kassaregister dagen innan pga att kassaregistrets journalminne inte kunnat sparats på SD-kortet är du tvungen att utföra ytterliggare steg för att kassaregistret skall kunna fungera som normalt igen. Fortsätt då med följande steg;

a. Klicka på MODE högst upp till höger

b. Gå in på SD-KORT längst ner i menyn med hjälp av pilarna

c. Gå in E-JOUNAL

Vid nytt minneskort (endast SD-kort – ej kompatibel med SDHC)

1. Tryck på knappen MODE högst upp i det högra hörnet

2. Gå ner med pilarna till SD-KORT(SD-MODE). Tryck sedan ENTER eller KONTANT

3. Välj FORMATERA. Välj OK

4. Välj SKAPA FOLDER

5. Tryck på någon/några siffror för att skriva in ett namn. T.ex. nummer 8 för att få ett A. Tryck två gånger på 8 för att få ett B. (Man skriver som man skriver SMS)

6. Bekräfta med ENTER eller KONTANT

7. Välj VÄLJ FOLDER

8. Gå ner till den folder/katalog som du skapat och tryck ENTER eller KONTANT

9. Tryck på knappen CANCEL ett par gånger tills du är tillbaka till försäljningsläge

Om du inte kunnat slutföra dagsavslutet på ditt kassaregister dagen innan pga att kassaregistrets journalminne inte kunnat sparats på SD-kortet är du tvungen att utföra ytterliggare steg för att kassaregistret skall kunna fungera som normalt igen. Fortsätt då med följande steg;

a. Klicka på MODE högst upp till höger

b. Gå in på SD-KORT längst ner i menyn med hjälp av pilarna

c. Gå in E-JOUNAL

FÖRBRUKNINGSMATERIAL

VILKET KVITTOPAPPER GÄLLER FÖR KASSAN?
57mm
Maximal kvittobredd
50m
Maximal kvittolängd
7SEK
Pris per rulle. Gäller vid köp av kartong. 60st rullar per kartong.

FORTFARANDE BEKYMMER?

FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN SÅ RINGER EN AV VÅRA SUPPORTMEDARBETARE UPP DIG

Företagsnamn

Ditt namn (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)